Ugovorne organizacije udruženog rada u SR Hrvatskoj : velike mogućnosti za razvoj male privrede i produktivno radno angažiranje povratnika s rada iz inozemstva = Contractual organisations of associated labour in SR Croatia : great possibilities for the development of small-scale business and for a productive work engagement of returnees from employment abroad - Mihaljević, Marijan (Zagreb : Centar za istraživanje migracija, 1983)
Summary.
Strojopis autogr
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: iseljenici - ulaganja - mala privreda - Hrvatska -- iseljeništvo - ulaganja - mala privreda - Hrvatska -- mala privreda - ulaganja - povratnici - Hrvatska