Migracija kao faktor demografskih promjena u Pazinštini : prilog populacijsko-gospodarskoj problematici srednje Istre u razdoblju 1945-1975. godine = Migration as a factor of the demographic change in Pazinština : a contribution to the demographic and economic research of Middle Istria (in the period 1945-1975) - Nejašmić, Ivo (Teme o iseljeništvu = Themes on migration / Centar za istraživanje migracija Zagreb = Centre for migration studies Zagreb,, 1980)
Summary