XIII međunarodni znanstveni simpozij Migracije stanovništva - fenomen izbjeglištva, Zagreb, 18. i 19. studenoga 2016. : knjižica sažetaka = XIII International scientific Symposium Migration of population - the phenomenon of refugeeism, Zagreb, 18 and 19 November 2016 : abstracts booklet - Međunarodni znanstveni simpozij Migracije stanovništva - fenomen izbjeglištva Zagreb) 2016 (Zagreb : Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, 2016)
Tekst usporedo na hrv. i eng. jeziku.
Keywords: migracije - simpozij - knjiga sažetaka -- izbjeglice - simpozij - knjiga sažetaka -- izbjeglištvo - simpozij - knjiga sažetaka