Stanovništvo poluotoka Pelješca. Sv. 1 - Vekarić, Nenad (Dubrovnik : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti, 1992)
Summary: The inhabitants of the Pelješac peninsula.
Bibliografija i izvori: str. 282-286
Keywords: Pelješac - stanovništvo - demografske promjene -- migracije - Pelješac - 14.-20. st. -- Hrvatska - demografija