Iz Jugoslavije na rad u Francusku = Les travailleurs Yougoslaves en France - Friganović, Mladen Ante (Radovi Instituta za geografiju Sveučilišta u Zagrebu = Travaux de l'Institut de géographie de l'Université de Zagreb ;, 1972)
Résumés ; Summaries.