Iz Jugoslavije na rad u Francusku = Les travailleurs Yougoslaves en France - Friganović, Mladen Ante; Morokvašić, Mirjana; Baučić, Ivo (Zagreb : Institut za geografiju Sveučilišta u Zagrebu = Institut de géographie de l'Université de Zagreb, 1972)
Résumés ; Summaries.
Sadrži: Kvantitativna i strukturna obilježja jugoslavenskih radnika u Francuskoj / Mladen Friganović -- Neka sociološka obeležja jugoslavenskih radnika u Francuskoj / Mirjana Morokvašić -- Radnici u Francuskoj u popisu stanovništva Jugoslavije 1971. godine / Ivo Baučić.
Bibliografija iza pojedinih radova i bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: gostujući radnici - Francuska -- radni migranti - Jugoslavija -- vanjske migracije - Jugoslavija