Un arcivescovo del Cinquecento inquieto : Lodovico Beccadelli tra letteratura e arte - Trška, Tanja (Zagreb ; Dubrovnik : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti = Accademia Croata delle Scienze e delle Arti, Istituto di Scienze Storiche di Dubrovnik, 2021)
Sažetak
Bibliografija: str. 503-546 i bibliografske bilješke i uz tekst
Imensko kazalo ; Kazalo pojmova
Keywords: Beccadelli, Lodovico (1501.-1572.) -- talijanska umjetnost - 16. st. -- renesansna umjetnost - Italija -- Dubrovnik - kulturna povijest - 16. st