Položaj Mađara u Vojvodini : 1918-1929 - Mesaroš, Šandor (Novi Sad : Filozofski fakultet u Novom Sadu, Institut za Istoriju, 1981)
Zusammenfassung.
Bibliografija: str.259-261 i bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: Nacionalne manjine - Mađari - Vojvodina -- Mađari - Vojvodina