Utjecaj demogeografskih procesa na transformaciju srednjodalmatinskih naselja : [doktorska disertacija] - Mišetić, Roko (Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta, 2010)
Summary.