Ana, Pavo, Grlica : rekluze i pustinjaci u pobožnom krajobrazu srednjovjekovnog Dubrovnika - Lonza, Nella (Zagreb ; Dubrovnik : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti, 2021)
Summary.
Bibliografija: str. 311-341 bibliografske bilješke uz tekst
Imensko kazalo ; Kazalo mjesta
Keywords: laici - Europa -- pustinjaci - Europa -- pustinjaci - Hrvatska -- Dubrovnik - religiozni život i običaji - srednji vijek -- kršćanstvo - duhovni život