Il complesso francescano di Pola : genesi e sviluppo architettonico dal XIII al XX secolo - Krizmanić, Attilio (Rovigno : Centro di ricerche storiche ; Fiume : Unione Italiana ; Trieste : Università popolare, 2021)
Sintesi ; Sažetak.
Bibliografija: str. 391-394 i bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Crkva sv. Franje - Pula - arhitektura - povijest -- Franjevački samostan - Pula - arhitektura - povijest -- arhitektura - Pula