Središnje institucije Hrvatske u Zagrebu : 1860-1873. 2, društvena struktura nosilaca kulturnih institucija i članova vodeće grupe - Szabo, Agneza (Zagreb : Zavod za povijest, Filozofski fakultet, 1988)
Zusammenfassung.
Bibliografija i izvori: str. 259-262
Keywords: gospodarski tisak - Hrvatska - 1860.-1873. -- Hrvatska - gospodarske institucije - 1860.-1873. -- Hrvatska - političke institucije - 1860.-1873. -- Hrvatska - kulturne institucije - 1860.-1873. -- kulturni tisak - Hrvatska - 1860.-1873. -- politički tisak - Hrvatska - 1860.-1873. -- Hrvatska - državne institucije - 19. st