Razvojne perspektive ruralnog svijeta Slavonije i Baranje : zbornik radova sa skupa - Štambuk, Maja; Šundalić, Antun (Zagreb : Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, 2003)
Sažeci.
Zastupljeni autori: Alica Wertheimer-Baletić -- Dražen Živić -- Žarko Španiček -- Pero Aračić -- Gordan Črpić -- Antun Šundalić -- Vlado Šakić -- Marina Perković -- Davor Marinić -- Maja Štambuk -- Ivan Cifrić -- Željko Pavić -- Vladimir Jelkić -- Marcel Meler -- Božidar Petrač -- Krunoslav Zmaić -- Ljubomir Baban -- Kata Ivić.
"... obuhvaća većinu referata održanih na interdisciplinarnom znanstvenom skupu u Osijeku, 3. i 4. listopada 2002. godine" - str. 8
Bibliografija uz radove
Keywords: ruralna područja - perspektive -- ruralni razvoj - Hrvatska -- Slavonija - ruralni razvoj -- Baranja - ruralni razvoj