Slovenski muzej in etnologija : od kabinetov čudes do muzejev 21. stoletja - Hudales, Jože (Zbirka Zupaničeva knjižnica / Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo, Filozofska fakulteta ;, 2008)
Summary.