Iseljenici cresko-lošinjskog otočja u New Yorku i okolici : jedno stoljeće organiziranog društvenog života naših otočana u New Yorku - Bozanić, Anton (Cres : Grad Cres ; Mali Lošinj : Grad Mali Lošinj ; Katedra Čakavskog sabora, 1997)
Summary ; Riassunto.
Bibliografija: str. 171-172
Keywords: iseljenici - Hrvati - Sjedinjene Američke Države -- hrvatsko iseljeništvo - Sjedinjene Američke Države