Slovenija po letu 2004 : mostišče med EU in jugovzhodno Evropo? = Slovenia after the year 2004 : gateway between EU and South-Eastern Europe? - Bufon, Milan (Koper : Univerza na Primorskem, Znanstveno-raziskovalno središče, Založba Annales : Zgodovinsko društvo za južno Primorsko, 2005)
Povzetki ; Abstracts.
Zastupljeni autori: Dimitrij Rupel -- Milan Bufon -- Nerzuk Ćurak -- Filip Tunjić -- Žaklina Novičić -- Dejan Ž. Đorđević -- Dragan Đukanović -- Vedran Džihić -- Vladislav Marjanović -- Ivona Aleksić -- Cătălina Ancuţa -- Ramona Işfanescu -- Constantin Vert -- Lucian-Bojan Brujan -- Neno Dimov -- Kosyo Stoychev -- Angelina Novacheva -- Ana Vovk Korže -- Wolfgang Fischer -- Miroslav Vysoudil -- Róbert Gerendás -- András Trócsányi -- Marjan Ravbar -- Dejan Rebernik -- Levente Ronczyk -- Martina Skok -- Mojca D. Vodopivec -- Janez Nared -- Gábor Pirisi -- Péter Reményi -- Ksenija Vodeb -- Peter Repolusk -- Damir Josipovič -- Matjaž Klemenčič.
Bibliografija iza svakog rada i bibliografske bilješke uz tekst
Imensko kazalo
Keywords: Europska unija - proširenje - zbornik -- geopolitika - Jugozapadna Europa -- Jugozapadna Europa - regionalni razvoj -- Slovenija - međunarodni odnosi - Jugozapadna Europa -- zemlje jugozapadne Europe - međunarodni odnosi