Regions, institutions and development in global economy : divergent regional business systems in the Philippines = Regio's, instituties en ontwikkeling in een mondiale economie : variërende regionale handelssystemen in de Filippijnen : (met een samenvatting in het Nederlands) : proefschrift - Helvoirt, Bram Johannes van (s.n., 2009)
Samenvatting.