Regions, institutions and development in global economy : divergent regional business systems in the Philippines = Regio's, instituties en ontwikkeling in een mondiale economie : variërende regionale handelssystemen in de Filippijnen : (met een samenvatting in het Nederlands) : proefschrift - Helvoirt, Bram Johannes van ([Utrecht? : s.n.], 2009)
Samenvatting.
Dokt. disert., Universiteit Utrecht, 2009
Bibliografija: str. 233-250
Keywords: Filipini - ekonomski razvoj -- Filipini - socioekonomski razvoj