Intelektualci v diaspori : zbornik referatov simpozija "100. obletnica rojstva Louisa Adamiča - Intelektualci v diaspori", Portorož, Slovenija, 1.-5. septembra 1998 = Intellectuals in diaspora : proceedings of the Symposium "100th Birth Anniversary of Louis Adamic - Intellectuals in Diaspora", Portorož, Slovenia, 1-5 September, 1998 - Simpozij 100. obletnica rojstva Louisa Adamiča - Intelektualci v diaspori (1998 ; Portorož); Gantar Godina, Irena (Ljubljana : ZRC SAZU, Inštitut za slovensko izseljenstvo, 1999)
Povzetki ; Summaries. -
Bibliografija ili bibliografske bilješke uz radove
Tekst na sloven., eng., franc. ili njem. jeziku. -
Keywords: slovensko iseljeništvo - intelektualci - simpozij -- iseljenici - Slovenci - intelektualci - zbornik radova