Živeti z mejo : materinščina, dejavnik osebne in skupnostne narodnostne identitete : [zbornik referatov na znanstveno-kulturnem srečanju v Murski Soboti, 5.-6. junija 1998] = A határral élni : az anyanyelv, az egyén és a közösség nemzeti identitásának tényezője = Živjeti uz granicu : materinski jezik, element osobnoga i zajedničkoga nacionalnog identiteta = Leben mit der Grenze : die Muttersprache als Faktor der persönlichen und gemeinschaftlichen nationalen Identität (Narodne manjšine ;, 2000)
Sažeci na sloven., madž., hrv. i njem. jeziku uz većinu radova.