Katarina Zrinska : historička drama u 5 činova od Tresića Pavičića - Šegvić, Kerubin ([S. l.] : [s. n.], 1900)
Kritika drame na temelju uspoređivanja s romanom E. Kumičića "Urota".
Puno i pravo ime autora: Kerubin Šegvić.
P. o.: "Hrvatsko pravo".