[Predmeti] - Gjivan, Dubravko (1971)
U redovima, tj. nizovima poredana pravokutna, odnosno kvadratna polja sa fragmentima stilizirane ornamentike ili prepoznatljivih predmeta kao što su dio vješalice, štapovi, čunjevi, lopte koje plutaju na površini vode i sl.