[U kavani] (1915)
U desnoj polovici formata dva mala prikaza interieura kavane. Gornji sa likovima okupljenim oko stola, promatranim sa leđa, dok donji prikazuje lik žene za stolom, također prikazane sa leđa, te još jedne koja drži pladanj.