[Atelier] (1983)
Prikaz interieura slikarskog atelieura. U prvom planu po naglašenoj vertikalnoj osi stojeći muški lik en face, izdužene glave, vrlo kratkog tijela, te izrazito dugih nogu sa paletom u lijevoj i kistom u desnoj ruci. U pozadini jedan ležeći lik gledan sprijeda, drugi položen dijagonalno, štafelajni stalak i stolić.