[Konji] - Mujadžić, Omer (1939)
Nekoliko skicoznih prikaza konja u pokretu. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane prikaz glave starijeg proćelavog muškarca velikoga nosa u profilu.