[Glava žene] - Mujadžić, Omer (1938)
U gornjoj polovici prikaza poprsje ženskog lika promatrano sa bočne strane, glava pokrivena maramom blago pognuta u poluprofilu. U donjoj polovici prikaz glave žene u poluprofilu.