Bečki motiv (malograđanski) - Radoičić, Vojo (Beč, 1984)
Dvije žene lebde iznad grada. Ispod njih kompozicija s grupom muškaraca koji sjede oko stola. Oko crteža tekstovi.
Desno dolje tušem: V. R. AO. 1984 // Wien // (I. BZK), na poleđini desno dolje olovkom: VOJO RADOIČIĆ // BEČKI MOTIV // (malograđanski)
Keywords: Genre scene; tuš; tempere