[Stražar] - Angeli Radovani, Frano Branko (1925)
Prikaz starijeg muškarca s brkovima, obučen u uniformu s kacigom na glavi. Ispred sebe drži komad bijeloga papira koji se ističe na crnoj pozadini uniforme.