Dr. Theodor grof Pejacsevich - Virovitički : ban kralj. Hrvatske, Slavonije i Dalmacije - Crnčić, Menci Clement; Bukovac, Vlaho ([Zagreb], 1903)
Portret bana Pejačevića u sjedećem položaju. Odjeven je u kaput optočen krznom. Preko koljena drži sablju.
Desno dolje ispod prikaza otisnuto: Radirao Menci Cl. Crnčić, lijevo dolje otisnuto: Slikao V. Bukovac, sredina dolje ispod prikaza grb obitelji Pejačević
Digitalna reprodukcija
Keywords: Pejačević, Teodor, -- 1855-1928 -- Grafike; Portreti -- Hrvatska grafika; Akvareli