[Kuće] (1926)
U gornjoj polovici formata pejzaž s prikazom naselja predstavljenog grupicom zbijenih kuća pomaknutih ka lijevom rubu u prvom planu, mostom na desnoj straniu drugom, te masom brda u trećem planu.