U travi I - Butala, Daniel (1987)
Duž prikaza naglašene vertikale koje u gornjoj polovici formata nose četiri oblika nalik na ličinke, a u donjoj polovici veliki leptir dugih, mnogostrukih krila.
Desno dolje tušem: Butala 87., na poleđini lijevo gore tušem: DANIEL BUTALA // U TRAVI I - 1987 // 70 x 50
Keywords: Životinje; tuš