[Očekivanje] - Cetin, Antun (1987)
Koncentriran uglavnom u lijevoj polovici formata stilizirani prikaz glave žene u profilu, duge ravne kose, velikog bademastog oka s naglašenom tamnom obrvom, nosa upisanog u liniju čela, odnosno brade, te s krugom na mjestu obraza. U ruci, sugeriranoj linijom, drži pticu, prikaz koje zauzima gornji dio desne polovice formata, s naglašenim krilom osvarenim potezima ugljena i pastela. Po površini čitavog prikaza nekoliko razbacanih geometrijskih oblika.