[Ženski akt] - Popović, Dimitrije, slikar (1980)
Prikaz stojećeg ženskog akta en face, glava u profilu, otprilike do linije bedara, desne ruke svinute u laktu i zabačene iza glave, a lijeve položene na grudi. Po sredini, ispod razine grudi, horizontala trake.