Maja - Kovačević, Edo (1952)
Prikaz ženskog lika do linije struka glave u profilu, tijela u poluprofilu koji u krilu drži papir i piše. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, studija poprsja lika en face, glave pognute, koji sjedi za stolom i piše.