Index rerum, personarum et locorum in voluminibus I-V Monumentorum spectantium historiam Slavorum Meridionalium - Ljubić, Šime, povjesničar (Monumenta spectantia historiam Slavorum Meridionalium ;, 1893)
Skupni indeks stvari, osoba i mjesta iz pet svezaka Monumenta spectantia historiam Slavorum Meridionalium.