Edo Murtić : 1939-1979 : [nacrt za plakat izložbe] (1979)
Na crnoj podlozi bijela linija koja se po centralnoj vertikalnoj osi pruža do trokutastog proširenja s crvenim i narančastim namazima u gornjoj polovici plakata.