Govori i interpelacije dra Nikole Nikića, dra Ivana Lončarevića, Lovre Kneževića, dra Franje Grubera i Stjepana Valjavca - Nikić, Nikola ([s. n.], 1933)
Govor nar. poslanika dra Nikole Nikića u budžetskoj debati. Odgovor ministra g. Jurja Demetrovića. Govor dra Ivana Lončarevića o zakonskom predlogu o udruženjima, zboru i dogovoru. Govor nar. poslanika Lovre Kneževića o budžetu ministarstva unutrašnjih djela. Odvojeno mišljenje narodnog seljačkog kluba o budžetu za 1933/34. godinu. Pitanje dra Ivana Lončarevića o slobodi štampe. Interpelacije.