Kralju u slavu : povodom desetogodišnjice stupanja na prijesto Jugoslavije ovaj prikaz vladaočeva uzvišenoga lika, života i rada u korist naroda i države - Klanjčić, Valent ([s. n.], 1931)
O Aleksandru Karađorđeviću.