Trializam i Hrvatska država - Bjelovučić, Nikola Zvonimir (pisac, 1911)
Država Habsburgovaca, vladarsko pravo u Hrvatskoj državi, Hrvatski sabor, vlada, poslovi u Austro-Ugarsko-Hrvatskoj Monarhiji, hrvatski ustroj i značaj ministarstava.