Proslov predsjednika "Kluba hrvatskih književnika" u Osijeku Ljuboja Dlustuša na sijelu prigodom narodnoga blagdana 5. srpnja 1911. - Dlustuš, Ljuboje (Izvanredno izdanje "Kluba hrvatskih književnika u Osijeku" / Klub hrvatskih književnika, 1911)
U povodu blagdana sv. Ćirila i Metoda.