[Čudnovati lik] - Kavurić-Kurtović, Nives (1991)
Na nepravilnom, ovalnom trupu nasađena je ljudska glava en face, s pramenom kose. Lik je obrubljen nacrtanim okvirom. Na poleđini je skica ženskog lika kredom.