Dva dokumenta iz dubrovačke i poljičke republike - Bjelovučić, Nikola Zvonimir ([s. n.], 1913)
Prvi je dokument povelja kapetanu Nikoli Bjelovučiću god. 1806. za slobodno brodarenje, a drugi o primanju obitelji Haraši-Filippi u poljičke plemiće god. 1805.