Revolucionarni pokret jugoslavenskih mornara u Šibeniku god. 1917.-18 - Trepov, Pero ([s. n.], 1919)
Opisuje se djelovanje revolucionarnog pokreta jugoslavenskih mornara sa sjedištem u Šibeniku od početka 1917. do talijanske okupacije grada.