Le regime Austro-Hongrois - Tresić Pavičić, Ante (La rédaction du "Bulletin Yougoslave", 1918)
Prema predgovoru, govor Tresića-Pavičića o pravu Južnih Slavena na ujedinjenje dopuna je njegova govora u bečkom Carevinskom vijeću od 19. X. 1917; Vukotićev govor o pravu južnih Slavena na nezavisnost, o stanju na jugu Monarhije, posebno u Bosni.