Le regime Austro-Hongrois - Tresić Pavičić, Ante; Vukotić, Božidar (Paris : La rédaction du "Bulletin Yougoslave", 1918)
Prema predgovoru, govor Tresića-Pavičića o pravu Južnih Slavena na ujedinjenje dopuna je njegova govora u bečkom Carevinskom vijeću od 19. X. 1917; Vukotićev govor o pravu južnih Slavena na nezavisnost, o stanju na jugu Monarhije, posebno u Bosni.
Nasl. nad tekstom, 5. str.: Nouveau discours de M. Tresic-Pavicic, député des îles dalmates, prononcé le 20 février 1918 au Parlament de Vienne.
[Nasl. nad tekstom, 9. str.:] Le tyran et ses victimes. Discours prononcé par M. Vukotic, député des Bouches de Cattaro, au Parlement autrichien le 6 février 1918.
Puno ime autora: 1. Ante Tresić-Pavičić 2. Božidar Vukotić.
Str. [III]-IV: Avant-Propos / La rédaction du "Bulletin Yougoslave".