"Očuvaj, Bože, fratarske zlobe!" : (odgovor "Seraf. Perivoju") - Dujmušić, Jozo (vlast. nakl, 1913)
U povodu odgovora Julijana Jelenića "Dr Jozo Dujmušić i bosansko hercegovački franjevci" (Serafinski perivoj, 1913) na članak "Die Franziskaner in Bosnien und der Hercegovina" (Südslavische Revue, 18. I. 1913.) što ga je J. Dujmušić napisao u povodu knjige J. Jelenića "Kultura i bosanski franjevci".