O prostasi Dioklecijanova mausoleja u Spljetu - Stratimirović, Đorđe, arheolog (s. n., 1912)
Autor nastoji rekonstruirati prostasu – pristupni trijem Dioklecijanovog mauzoleja koji je u srednjem vijeku uklonjen kako bi se mogao izgraditi zvonik kako bi građevina služila vjerskim svrhama.