Pravo paše stanovnika Zupe Dubrovačke na hercegovačkoj granici - Kesovia, Mato (s. n., 1914)
Uknjiženja pašnjaka na hercegovačkom području i tužbe u svrhu zaštite terirorija sa ciljem spriječavanja Župljana da dolaze na hercegovačku stranu.