Pravo paše stanovnika Zupe Dubrovačke na hercegovačkoj granici - Kesovia, Mato ([S. l. : s. n.], 1914)
Uknjiženja pašnjaka na hercegovačkom području i tužbe u svrhu zaštite terirorija sa ciljem spriječavanja Župljana da dolaze na hercegovačku stranu.
[Dat. i potpisano:] Dubrovnik, siječnja 1914. Mato Kesovia.
Keywords: Stoka -- Ispaša -- Župa dubrovačka; Pašnjaci -- Župa dubrovačka