O smrti hrvatskoga kralja Zvonimira - Šišić, Ferdo (C. Albrecht (Maravić i Dečak), 1905)
Sadržaj: I. Kad je umro kralj Zvonimir ; II. Kako je umro kralj Zvonimir ; A. Kronika "Popa Dukljanina" ; B. Ljetopis Ivana Tomašića ; C. Ugarsko-poljski ljetopis. ; Zaključak.